Lite information om oss på Kennel Hadhafang's 
 
Människorna här på Kennel Hadhafangs är Monica och Bo Glemvik.Vi bor i Trelleborg, Sveriges sydligaste stad. Vi har haft hundar sedan 1996. Fastnade i hund livsstilen. Skulle inte kunna tänka oss ett liv utan hundar. Viktigt för oss är att hundarna är familjemedlemmar. Vår första Welsh Corgi Pembroke köpte vi sommaren 1996. En hane på 16 månader, Heeler's Marwin. Har man en Corgi, då kan man ha två Corgisar, tyckte vi. Fast det dröjde till sekelskiftet innan vi köpte nästa. Det blev Noble Baguette Bacchus som kom hit till oss som åtta veckors valp. Marwin och Bacchus och vi fick några härliga år tillsammans.

Våra fyrfotade familjemedlemmarna är:

4 stycken Welsh Corgi Pembroke damer/flickor Äldst är Trixi som egentligen heter Frida och är född 2006. Hon flyttade hit till oss som 9 veckors valp. Hon är en tjej som älskar alla, både hundar och människor. Fungerar väldigt bra tillsammans med valpar och lite osäkra hundar. Hon sprider sin trygghet omkring sig. En härlig och underbar Corgidam.

Nästa Corgi är Wee-Folk's Arwen kallas Tyra och är född 2010. Kom till flocken som 8 veckors valp. En sund och frisk tik med bra temperament. Bryr sig inte mycket om smällare, raketer och skott. En tjej som gillar att hänga med på det mesta. Den 17 mars 2013 blev hon mamma till 6 st fantastiska valpar.

Ur denna kull behöll vi Hadhafang's Glada Aska. Aska är full av energi och en massa bus. Leker och brottas gärna med sin mamma Tyra men även med Trixi. Blev mamma den 19 September 2017 till 3 valpar (B-kullen).

Vi har även Pemberwood´s Fiona men kallas Ida. Hon föddes den 5 Juli 2016 och kom till oss när hon var 8 veckor. Ida har varit lekkamrat till valparna i B-kullen och detta har varit lärorikt både för valparna och Ida. Kanske kommer vi i framtiden ta en kull valpar på Ida.

Text uppdaterad 2018-02-11/BGWebmaster Marwin